MASONERIA-Trecut,Prezent si Viitor

" From ranks you came in ranks you go,,!

14 Jan

PRINCIPIILE DE BAZÄ‚ PENTRU RECUNOAÅžTEREA UNEI MARI LOJI

adaugat in General on 14.01.09

 

PRINCIPIILE DE BAZĂ 
PENTRU RECUNOAŞTEREA 
UNEI MARI LOJI

1. Regularitatea originii, respectiv fiecare Mare Lojă să fi fost fondată în mod legal de către o Mare Lojă suficient de cunoscută sau de către trei sau mai multe Loji regular constituite.

2. O credinţă în Marele Arhitect al Universului şi voinţa sa relevată va constitui o codinţie esenţială pentru dobândirea calităţii de membru.

3. Toti Initiaţii vor face Legamântul pe şi în deplina vedere a Cărţii Legii Sacre deschise, prin care se subînţelege revelaţia divină, care întăreşte conştiinţa individului anume în momentul iniţierii.

4. Membri Marii Loji sau ai Lojilor Simbolice vor fi exclusiv bărbaţi; nici o Mare Lojă nu va avea relaţii Masonice de nici un fel cu Lojile mixte sau cu acele organizaţii care admit femei ca membri.

5. Marea Lojă va avea o putere şi o jurisdicţie suverană asupra tuturor Lojilor aflate sub controlul ei, ea trebuind să fie independentă şi cu o unică şi de necontestat autoritate asupra Lucrării în cele Trei Grade Simbolice (Ucenic,Calfă, Maestru Mason ). Marea Lojă nu va depinde şi nu îşi va împărţi autoritatea „ cu nici un Suprem Consiliu ori cu vreo alta Putere Masonică care îşi proclamă controlul asupra acestor grade ”.

6. Cele Trei Mari Lumini ale Francmasoneriei, respectiv Cartea Legii Sacre, Echerul şi Compasul, vor fi întotdeauna expuse atunci când Marea Lojă sau Lojile din subordinea sa se află la lucru, cea mai importantă fiind Cartea Legii Sacre.

7. Discutiile religioase, rasiale şi cele politice în cadrul Lojii vor fi strict interzise.

8. Vechile Landmark-uri şi cutumele Ordinului, precum şi ritualurile Lucrării vor fi respectate cât se poate de strict.

     media: 0.00 din 0 voturi

1 comentarii

Comentarii la “PRINCIPIILE DE BAZÄ‚ PENTRU RECUNOAÅžTEREA UNEI MARI LOJI“

  1. Kumari Kumari a spus:

    Demiterea si arestarea pocuuespnloi infractor e un act de minima sanitate sociala . Daca nu o vor face ,din calcule stupide politicianiste , va fi rau pentru toata clasa politica .


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!